12 aprilie 2007

Soso a fost adoptat chiar de Pasti!


Ia-l acasa pe Soso!


Soso este un ghemotoc de blanita, alb cu negru, vesel, mancacios, proaspat vaccinat si deparazitat, de circa 1 luna si jumatate - doua luni, care se joaca non-stop cu pisicile. Vi-l oferim cu drag, pentru a va inveseli si voua primavara !

Povestea lui e trista:a fost abandonat in prima zi de Pasti. Mai precis, in prima noapte. A scancit ca un copil si nimeni nu i-a sarit in ajutor. O jumatate de noapte a plans sub geamurile crestinilor si nimeni nu s-a gandit ca un suflet ar avea nevoie de caldura. L-am adus, intr-un tarziu, alaturi de cei multi ai nostri, care nu intampina niciodata un nou venit cu urale ... Dar el incearca sa se faca placut, iubit, da din codita la fiecare animalutz si cere prietenie. E un ghem cu suflet si blanita moale, cu mustati si stropi negri pe labutele albe.

Ar putea face un copil fericit, o familie, ar lumina o curte sau ar umple un apartament "gol". E facut pentru a aduce veselie. Ne vom desparti cu greu de el, dar ar fi spre binele lui sa gaseasca pe cineva care sa-i acorde dragoste si timp. El va asteapta, dand voios din codita!



Contact:
Simona si Adrian Catana




Niciun comentariu: