19 septembrie 2008

Portocala a fost adoptat!

Portocala este un motan care stie ce inseamna viata. A trait prin cartier, mergand pe acoperisurile caselor, vesnic ferindu-se de coltii cateilor neprietenosi, adapostindu-se pe unde putea, luptandu-se cu alti motani si mancand ce apuca, cand apuca.

Insa Portocala este un motan cu mai putin de 9 vieti. A fost gasit intr-o dimineata pe strada, lovit de masina, intr-o stare jalnica, slabanog, cu hipotermie, hemoragii, fractura de mandibula si de femur. Era motanul cartierului, pana cand i s-a infundat... :



Cu toate ca era in halul in care era, Portocala noastra torcea de indata ce ii acordai atentie. Apoi a fost operat si a stat in refacere la clinica timp de 2 saptamani. Cu toate ca avea un proaspat cerclaj mandibular, avea un apetit de zile mari! Drept urmare motanelul nostru a devenit mai rotunjor, a inceput sa mai aduca cu Garfield :)



Acum are nevoie de un camin.

P.S.: DETALII TEHNICE: E extrem de torcator, destul de mancacios, relativ sedentar (toata ziua doarme in cos, dar momentan locuieste in cusca..) si educat. Nu miorlaie decat in cazuri extreme si nu foloseste decat nisipul special de pisicutze. Se livreaza cu carnet de sanatate, vaccinat, deparazitat si sterilizat.

Contact: Irina, o_fata_irina@yahoo.com, 0744 599 853

Portocala al nostru e acum craiovean :)

Niciun comentariu: