24 aprilie 2010

Negruta




Povestea ei e asa: E fetita si i se zice Negruta. Asta-iarna a fost gasita, calcata de masina. A fost operata de fractura de bazin. Ulterior, a fost sterilizata. Are sub 1 an. Si-a revenit bine dupa operatie dar nu poate sa stea pe labutele din spate sau sa sara. E destul de mare, foarte energica, sociabila. Este inca la cabinetul unde a fost operata si e foarte draguta cu toti cateii si toate pisicile de acolo. La cabinet nu mai poate sta prea mult pentru ca ocupa spatiu si timp si medicii trebuie sa aiba grija si de alte animale mai ghinioniste decat ea. Ideal ar fi daca si-ar gasi stapani la o casa cu curte. Poate fi si caine "de alarma", mai degraba decat de paza. Latra zgomotos orice strain se apropie de ea dar nu musca.
Contact: Strungaru Roua Tel: 0724.838.880 E-mail: roricelli@yahoo.com sau cabinetul Trivet, str. Agricultori nr. 15, Bucuresti (in zona pta Muncii)

3 comentarii:

Anonim spunea...

cheap [URL=http://e--store.com/]lv online store[/URL] with confident NmXClaIl [URL=http://e--store.com/ ] http://e--store.com/ [/URL]

Anonim spunea...

click to view bvpCRxNO [URL=]burberry online store[/URL] , for special offer nvaoJqOE [URL= ] [/URL]

Anonim spunea...

get GafGVQNl [URL=]replica handbags[/URL] online oshsfBKr [URL= ] [/URL]