6 septembrie 2010

Pisicile fara viitor si speranta

Pisicutele din pozele atasate au o situatie disperata: stapana lor a fost diagnostica anul trecut cu o boala incurabila, iar acum este de 1 luna in spital, doctorii au avertizat familia sa se pregateasca de ce e mai rau. Doamna este o persoana mare iubitoare de animale, iar in prezent in casa dumneaei sunt 10 pisici. Am fotografii doar pentru 9 dintre ele…a 10a a fost prea speriata si nu a putut fi fotografiata.

Pisicile nu pot fi abandonate pur si simplu pe strada fiindca nu s-ar descurca: sunt in casa de cand aveau 1-2 luni, nu stiu sa se fereasca, sa se ascunda, sa se hraneasca, etc.
Daca nu se gasesc niste oameni cu suflet sa adopte aceste animale adulte, ele vor fi eutanasiate dupa moartea stapanei lor. Iar daca reusim sa dam o a doua sansa macar si uneia dintre ele, ar fi extraordinar, iar sufletul batranei ar fi mult mai linistit sa stie ca bietele animale nu vor sfarsi tragic.

Toate pisicutele sunt sterilizate iar unele au ceva probleme de sanatate pentru ca toate au fost salvate dupa accidente sau alte situatii limita si au pastrat semnele copilariei lor triste. Dar toate sunt frumoase si pe majoritatea varsta le face linistite, rabdatoare si cuminti.

Alice – femela, 3 ani
Ghandi – mascul, 5 ani
Mecca – femela, 6 ani
Piratul – mascul, 5 ani
MyLady – femela, 7 ani
Petrica – mascul, 10 ani
Piticu – mascul, 5 ani
Razvitza – mascul, 12 ani
Shica – femela, 9 ani

Alice: talie mica, foarte jucausa, plina de viata, prietenoasa si vine imediat daca o chemi. A fost gasita cind era pui intre masini.

Ghandi: A fost gasit in curte paralizat si probabil lasat sa moara de cineva. Doctorul a facut tot posibilul sa il puna pe picioare dar nu este perfect sanatos.
Talie medie, foarte linistit, timid si are unele probleme de locomotie.



Piratu':
Gasit acum 3 ani in curtea interioara batut si cu un ochi ranit. A fost dus la doctor si ochiul nu a putut sa fie salvat.
Shica

Mecca

MyLady


Petrica

Piticul


Razvitza

2 comentarii:

Ana spunea...

Ce s-a mai intamplat cu ele? :(

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.