21 octombrie 2007

Adoptate

Doamna in cauza a ramas cu 2 motanei, care in curand vor fi castrati, restul au fost dati spre adoptie prin intermediul televiziunii.
adopta o pisicutza aflata in pericol!

O doamna in varsta si fara posibilitati materiale are cateva pisici ale ei, insa din puii gasiti acum cateva luni sub geam i-au ramas de dat 3 pisicuti: 2 motanei alb cu negru de 5 luni si o pisicuta tigrata de 1 an, sterilizata. De curand, dat fiind ca vecinii urasc pisicile (acestea au acces si afara, in gradina blocului), au intrat pe furis in casa ei si i-au pus otrava pe mancare. Din pacate doamna si o pisicuta au apucat sa muste din mancare. Rezultatul: pisicuta a murit la cateva ore, iar doamnei i-a fost ingrozitor de rau, s-a prabusit pe jos, ii este rau in continuare.
Dati mesajul mai departe, poate se gasesc stapani si pentru cei trei amarati (afectuosi, nepretentiosi la mancare, pot fi dusi si la tara), nu-i lasati sa fie otraviti sau incendiati.
Doamna sta in zona Gara Basarab, telefon 0741 688 227 sau 223 63 33 (Dna Gabriela Tudorancea).

3 comentarii:

Anonim spunea...

Am vorbit cu doamna Gabriela si i-am lasat contactul meu. Nu pot lua pisicii, am deja cativa aici, nu sunt din Bucuresti. Va rog luati-i la asociatie. Voi contribui la hrana lor, pana le gasim stapani.

Trebuie ca vecinii sa fie informati despre legea pentru protectia animalelor, pentru ca sa nu se mai repete situatia. Ori afise, ori de discutat cu administratorul blocului.

Daca ar fi mancat un copil din parizerul acela otravit????

irimuk spunea...

Din pacate, nu fac parte dintr-o asociatie, doar din cand in cand ajut ca voluntara.
Nu am unde sa iau pisicile.
Tot ce pot face e sa ii indrum pe cei care doresc o pisicutza spre blog si sa sper ca doamna Gabriela va reusi sa plaseze pisicutzele intr-un camin iubitor.

Anonim spunea...

invatat o multime