25 septembrie 2008

ghemotoc portocaliu

Am cules acum doua zile dintr-un copac un pui de pisic roscat, cu ochisori albastri, care mieuna disperat ca nu se mai putea da jos. I-am spus Moti si l-am luat acasa, unde, Cherry, birmaneza mea draga, nu il priveste cu toleranta. Pe ea o am de 13 ani....
Aveti vreo idee de un posibil parinte Iubitor de motanel lacom si tandru, care s-a obisnuit deja cu litiera, dar care nu intelege de ce o pisicuta mai mare nu il place si pace...?
E prea toamna pentru un puiut sa ramana fara camin...

Contact: Dana, 0723 347 653







Pongo


Pongo are 1 an si 4 luni. De un an de zile se afla intr-un adapost, intr-un spatiu destul de mic pentru el. Acum considera ca are nevoie de mai mult spatiu pentru a-si etala statura impozanta si talentul de a pazi o curte, pe care o poate imparti si cu alti prieteni catei, in Bucuresti sau in imprejurimi. Este castrat si vaccinat si are carnet de sanatate. Singura lui rugaminte este sa nu fie tinut in lant, pentru ca nu suporta nimic in jurul gatului... poate doar o esarfa asortata!

Il puteti gasi la email: nana_gentoiu@yahoo.com si telefon: 0746.11.67.87.

23 septembrie 2008

Mia





Are o luna (acum e evident cat un ghemotoc, dar va fi de talie mica-medie), o cheama Mia si este acum la mine acasa, dar incerc sa ii caut niste parinti iubitori.

Contact: Andreea.ionescu@upc.ro, 0752 095054

19 septembrie 2008

Portocala a fost adoptat!

Portocala este un motan care stie ce inseamna viata. A trait prin cartier, mergand pe acoperisurile caselor, vesnic ferindu-se de coltii cateilor neprietenosi, adapostindu-se pe unde putea, luptandu-se cu alti motani si mancand ce apuca, cand apuca.

Insa Portocala este un motan cu mai putin de 9 vieti. A fost gasit intr-o dimineata pe strada, lovit de masina, intr-o stare jalnica, slabanog, cu hipotermie, hemoragii, fractura de mandibula si de femur. Era motanul cartierului, pana cand i s-a infundat... :



Cu toate ca era in halul in care era, Portocala noastra torcea de indata ce ii acordai atentie. Apoi a fost operat si a stat in refacere la clinica timp de 2 saptamani. Cu toate ca avea un proaspat cerclaj mandibular, avea un apetit de zile mari! Drept urmare motanelul nostru a devenit mai rotunjor, a inceput sa mai aduca cu Garfield :)



Acum are nevoie de un camin.

P.S.: DETALII TEHNICE: E extrem de torcator, destul de mancacios, relativ sedentar (toata ziua doarme in cos, dar momentan locuieste in cusca..) si educat. Nu miorlaie decat in cazuri extreme si nu foloseste decat nisipul special de pisicutze. Se livreaza cu carnet de sanatate, vaccinat, deparazitat si sterilizat.

Contact: Irina, o_fata_irina@yahoo.com, 0744 599 853

Portocala al nostru e acum craiovean :)

8 septembrie 2008

Iris a fost adoptata!

Iris la casa noua




Iris


a fost adoptata in timp record, exact cand a implinit 30 de zile. Asta pentru ca a fost precoce si deja stia sa pape singurica si sa faca la nisip, si bineinteles si pentru ca a avut noroc :)





Iris a mai crescut cu o saptamana, de cateva zile deja papa singurica hrana umeda din pliculetele de junior, iar aseara a folosit pt prima data nisipul de matze, desi nu a implinit inca o luna! E clar ca va fi o printesa bine crescuta si deja este pregatita pt adoptie. Bineinteles ca pt primul an de viata se vor asigura deparazitarile si vaccinarile si mai ales sterilizarea. Asa ca asteptam cererile!







Deocamdata are vreo 20 de zile, insa creste repede! (in poze avea 15 zile)
Mananca cam 50 de ml de lapte pe zi, la biberon.
Cand va papa singura o voi darui cuiva care si-o doreste si o va iubi si ingriji :)

Contact: Irina, o_fata_irina@yahoo.com (intru mai rar...) si tel 0744 599 853